HR Segéd Moduljai

Kiválasztó segédünk  az értékelhető jelöltek közül a legjobb kiválasztásában támogatja Önt. Használhatja internetes interjúinkat vagy összeállíthatja sajátját. Logikai és egyéb tesztekkel, személyiség kérdőívekkel szűri Önnek a pályázókat. Saját szakmai kérdéseket tartalmazó tesztjét is feltöltheti. Az eredményeket átlátható formában érheti el a Kiválasztó segéden keresztül, letöltheti azokat. Tanácsadással támogatjuk a személyes interjúk lebonyolításában.

Pillanatképek a modulról
Cinque Terre

Toborzó segédünk a jelentkezők adatainak átlátható kezelését oldja meg Önnek. Önéletrajzok helyett egy modern formában kezelheti az adatbázist.  A pályázók feltöltött adataiból kiválasztva, csak az Ön számára értékes jelöltek önéletrajzait kell megnyitnia egy kattintással. Toborzó segédünk felületén elhelyezheti hirdetését, melyen keresztül közvetlenül jelentkezhetnek az érdeklődők, adataik között pedig Ön kedvére böngészhet. Tanácsadással támogatjuk hirdetése megfogalmazásában, hirdetési felületek megtalálásában, de kérésre a teljes toborzást is átvállaljuk. Álláshirdetések

Pillanatképek a modulról
Cinque Terre

Teljesítményértékelő segédünkkel a meglévő sablonokból kialakíthatja saját értékelési rendszerét.  A felületen egyszerűen értékelhet. A segéd begyűjti az önértékeléseket, mellérendelt értékeléseket, átláthatóvá téve egy bonyolult értékelési folyamatot. Tanácsadással támogatjuk az értékelendő szempontok, a megfelelő értékelési rendszer kiválasztásában és az értékelő beszélgetések lefolytatásában.

Pillanatképek a modulról
Cinque Terre

Mentoráló segédünk az új munkatársak betanulását, beillesztését támogatja. A felületen keresztül nyomon követheti a munkavállaló előre haladását a kiadott ismeret anyag elsajátításában. Figyelheti az előírt feladatok végrehajtását, jogosultságait megoszthatja a mentorával. Átlátható rendszerben a senior munkatársak részére is elérhetővé teheti a céges tudásanyagot.

Pillanatképek a modulról
Cinque Terre

Cafeteria segédünk lényegesen megkönnyíti a béren kívüli juttatásokról szóló munkatársi nyilatkoztatást, jelentősen csökkenti a megrendelésekkel kapcsolatos adminisztratív terheit és közvetlenül szolgáltat adatot a bérszámfejtés számára. Tanácsadással támogatjuk a cafeteria elemek kiválasztásában, a jogszabályi lehetőségek megismerésében.

Pillanatképek a modulról
Cinque Terre
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '''))' at line 2